dimarts, 17 d’abril del 2007

EROTISME SOM TU I JO

Que es, sino, l'erotisme? Voleu re-descobrir el vostre erotisme? Teniu curiositat per l'intimitat mes erotica de cadascun de nosaltres? Creieu que l'erotica mou (almenys) la meitat del nostre mon?
Mes facil, encara... us pregunteu perque escric aquest post, d'on ha sorgit aquest titol??

Doncs em fa molta il·lusio anunciar-vos que pel proxim dia de Sant Jordi surt a la venda un altre llibre d'autors i autores de relatsencatala.cat, sorgit de la col·laboracio entre el web i l'editorial Emboscall. Un llibre (sorpresa, sorpresa!) de poesia erotica. Si, si, heu llegit be... de poesia erotica. El seu titol, com ja deveu haver endevinat, sera "EROSTISME SOM TU I JO" i estara disponible (junt amb 10x10 Microrrelats, l'altre llibre de la pagina) a la parada de Sant Jordi, la ubicacio de la qual encara no se sap del cert (us informare ben aviat!). Evidentment, una servidora formara part del llibre... ;)

Be, espero que us animeu a comprar aquest llibre, digne d'estar en primer terme a la vostra tauleta de nit... (mmm... un bon regal per la vostra parella...) i tambe a passar-vos per la parada, com a minim a saludar!

Ens veiem, doncs!! Petons!!!
P&L

(PD: aquest post ha estat escrit en un teclat que no enten d'accents ni dieresis...)