dijous, 8 de març del 2007

Falta d'inspiració...

Qué és la falta d'inspiració? Quan no tens la inspiració suficient com per escriure res decent... i que és la inspiració? Allò que ningú sap descriure però que, quan la tens, anomenes inspiració (de vegades, divina, provinent d'una musa o d'un cert estat d'èxtasis... jejee). D'alguna manera tenir inspiració és com estar enamorat: enamorat de la vida, del temps, de les paraules, de... i, evidentment, també és tenir ganes de transmetre-ho. De vegades no et sents inspirada, simplement ocorre (ben bé com un enamorament a primera vista) o de vegades ho arrossegues de fa dies i no et para de voltar pel cap i ho has d'escopir perquè sinó et notes ennuegada per dins (i això es nota per fora... jajaa, és a dir, com quan t'enamores del teu veí o del teu professor de piano). Hi ha èpoques, però, en què realment no estàs gens inspirada (com quan et sents indiferent davant el tio aquell que et persegueix entre classe i classe i te n'adones que fa temps que el senyor Cupido té mala punteria... llavors és quan decideixes tallar-te el cabell i anar de compres, jejee).
Sé que alguns de vosaltres passareu per aquí cercant una explicació que no tinc... no sé on han volat les paraules belles, els girs impossibles, les idees al·lucinants i les frases increïbles... Així que molt em temo que em toca tallar-me el cabell i anar de compres... pagues tu??

P&L

2 comentaris:

Eva ha dit...

quan anem a la pelu i de compres?¿ jajaja ai nena quanta rao tens...per cert, saps on comprar la inspiració?¿ xq ja fa temps que l'he perdut...jeje suposo que arriba quan menys ho esperes...;)

Alba Gómez Moreno ha dit...

Veo que lo de la falta de inspiración empieza a ser preocpante. Cuando vamos de compras para que la recuperes??