dijous, 22 de març del 2007

10X10 Microrelats

Bones!!

Us vull presentar el llibre 10X10 Microrelats, tercer llibre de prosa de Relatsencatalà sorgit de la col·laboració entre RC i l'editorial La Quàdriga. Aquest és un recull d'autors del web de 100 relats de menys de 330 paraules, dos minuts de lectura: perfecte per llegir al tren, a l'autobús, al metro, al llit, mentre us preneu un cafè, mentre espereu a algú, mentre us escalfeu el dinar, mentre espereu que surtin les torrades, entre classe i classe, a l'hora d'esmorzar o berenar, mentre fan anuncis a la TV, mentre... Estan estructurats en 10 temes, 10 relats per tema. I és un orgull poder dir-vos que en formo part!!
Ahir va tenir lloc la presentació del llibre al Col·legi de Periodistes de Catalunya (ple a vessar de relataires i no relataires), una presentació molt amena, simpàtica, alegre i plena d'il·lusió. A partir d'avui mateix podeu comprar el llibre al web: www.relatsencatala.com (hi ha un enllaç allà mateix, el pagament és per transferència bancària: fàcil i segur) o, si més no, donar-vos una volta per la pàgina!
No cal que us digui que el llibre és fantàstic... jajaja! La veritat és que, personalment, m'agrada molt aquest format (relats molt curts però intensos) i crec realment que val la pena llegir-lo.
Ah, pròximament esperem que es pugui trobar el llibre a algunes llibreries. I ja us informaré... segurament tindrem parada de Sant Jordi a Les Rambles de Barcelona!! Amb tot de relataires signant llibres entre flaixos, salutacions i enhorabones!

En fi, espero que us agradi... ;)
petons!!

P&L

1 comentari:

OhCapità ha dit...

Una presentació curta, ... però va servir per retrobar relataires que des de feia temps no veia, ... mmm, ... em va agradar tornar-la a veure,

OhCapità