dijous, 12 d’abril del 2007

Setmana Santa a la Puebla (per alusions)

Bon dia nanus i nanes!!

Doncs sí, aquesta Setmana Santa (de dijous a diumenge) vaig estar a l'Aragó, concretament a La Puebla de Híjar (en català i pels que no ho sapigueu, La Pobla de la Fíllar). Un poble (perdó, vull dir una pobla...) petit però acollidor, i què dir dels seus habitants! No em va quedar clar si tots eren familia de la meva amiga (perquè vaig anar amb una amiga meva) o bé si tots eren com familia... però allà tothom se saludava pel carrer, quina alegria, quina amabilitat, quina surprise!

A destacar vàries coses imprescindibles per si algun cop us animeu a anar-hi: el magnífic color de La Botica (no sé si era de la abuela o no), les parets de La Casa (en majúscules, com correspon) que es confonien amb l'esglèsia, les almendrades amb allioli i el licor de cafè i herbes suizes (cuina típica), comptar els tambors i bombos que poden sonar a la vegada sota la teva finestra a les vuit del matí (ehem...), el cambrer de El Brillante (que és un bar, no un arròs), els tamborets de El Rana (aquí no cal que us fixeu en el cambrer...), la carcajada insistent de la Paca (que no era la dels amperios, jajaa), "el chorro" (sense comentaris), les trompetes dels alabarderos (i no va amb segones, jojo), esa gran pubilla que canvia més de vestit que de... ehem, els passos i l'orella d'en Pascual (me partoooo!), l'accent enganxifós "a cascala, pues", i... no se m'acut res més ara mateix... (bé, potser algun que altre ¿taburrico? (ara no recordo la paraula exacta...) jaja).

Quin desastre de post... perdoneu pel castelàn o catallano, ja no sé ni en què parlo, neng!
En resum, que va estar bé l'experiència! Que Teruel existe! Que los maños son mu'majos!
ah, i que va guanyar el Saragossa...gggrrrr! jejejeje!

apali, petons!!

P&L

2 comentaris:

Alba Gómez Moreno ha dit...

Kariñaaaa! Sólo queria añadir un par de cosas más: el momento JB con sprite y chupitos, mi pelo al estilo graciosico, destacar el cambrer de "El Brillante", y la verbena del sábado noche!AAAhhhh, y que vinieras! me gustó mucho compartirlo contigo

Alba Gómez Moreno ha dit...

vuelvo a ser yo...para decir "baturro" y momento "pintalabios"